Startnummers

Afhalen startnummers

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen voor het evenement een startbewijs per e-mail. Zij kunnen met dit startbewijs op twee dagen hun startnummer komen ophalen:

  • Vrijdag 29 oktober 2021 van 19.00 tot 21:00 uur in de kantine op sportcomplex Wippolder.
  • Zaterdag 30 oktober 2021 van 22.00 tot 01:30 uur in de sporthal bij de startlocatie op sportcomplex Wippolder.

Overdragen startnummer

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, dan kun je je startnummer overdragen aan een andere loper. Op onze Facebook pagina kunnen vragers en aanbieders elkaar vinden.

Zolang de inschrijving nog niet gesloten is (tot en met 30 oktober 18 uur!) kunnen deelnemers zelf de inschrijfgegevens wijzigen en daarmee het startnummer op een andere naam stellen. De bevestigingsmail, die deelnemers ontvangen direct na de inschrijving, bevat een link naar de wijzigingspagina.

Daarnaast bestaat op de wedstrijddag nog de mogelijkheid om het startnummer over te dragen. Dit kan vanaf 22 uur bij het wedstrijdsecretariaat.

Tijdregistratie d.m.v chip op het startnummer

Ook dit jaar maakt de Klaas Vaak Droomtijdloop weer gebruik van digitale tijdregistratie. De exacte tijd wordt voor iedere loper geregistreerd door middel van een op het startnummer aangebrachte chip. 

Let op: De op het startnummer aangebrachte chip mag, voor een goede tijdregistratie tijdens de loop, niet van het startnummer worden verwijderd.