Inschrijven

Inschrijving geopend

De inschrijving is op 19 juli 2021 om 20:00 uur geopend. Inschrijven is mogelijk door middel van ons inschrijfformulier. De inschrijving is verlengd! Inschrijven is mogelijk tot 30 oktober 18:00 uur.

Alleen halve marathon

Dit jaar bieden we alleen de halve marathon aan. In de vorige editie boden we ook een duoloop aan, maar omdat de organisatie logistiek gezien dit jaar al uitdagend genoeg is voor individuele lopers, bieden we dit keer geen duoloop aan. Hoe jammer we dat ook vinden.

Wel kan je meedoen aan het trainingsprogramma, zodat de halve marathon wellicht ook haalbaar wordt voor jou. Kijk hier voor meer informatie.

Betaling en bevestiging

Je betaalt het inschrijfgeld direct met IDEAL. Zodra de inschrijving gelukt is, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Daarmee is jouw inschrijving definitief.

Annuleren

Het annuleren van je inschrijving is niet mogelijk. Wel kun je je startnummer aan een andere liefhebber overdragen.

Speciale bepalingen in verband met Corona

Wij volgen de maatregelen van de overheid in relatie tot Corona. De gemeente heeft aangegeven dat voor dit evenement geen test- of vaccinatiebewijs nodig is.

Mocht het evenement toch nog afgelast moeten worden, krijgen de tot dan toe ingeschreven ingeschreven deelnemers geen inschrijfgeld terug. We hebben anders geen dekking voor de inmiddels gemaakte kosten en helaas komen wij niet aanmerking voor het Garantiefonds Evenementen.