Bereikbaarheid en parkeren

Tijdens de Droomtijdloop zijn delen van Delft door wegafsluitingen anders bereikbaar dan u gewend bent. Op de kaart hieronder ziet u welk gebied omsloten wordt door het parcours. De groene pijlen geven aan hoe u dit gebied in en uit kunt.

Snelweg A13 biedt automobilisten in de meeste gevallen de beste mogelijkheid om het omsloten gebied te bereiken en te verlaten.

Parkeren

Kom je met de auto? Dan kan je deze parkeren bij de buren van De Koplopers, bij Ranzijn (P1). Is deze parkeerplek vol, dan word je doorverwezen naar o.a. de parkeerplaats van de Albert Heijn/Winkelcentrum Emerald (P2) in Delfgauw. Vanaf het parkeerterrein loopt u rechtsaf de Laan der Zeven Linden op, na ongeveer 50 meter links af slaan het Penningpad volgen tot aan de Rijksstraatweg, aan uw rechter hand ziet u het Sportpark Wippolder. Dit is ongeveer 10 minuten lopen.

U kunt ook parkeren op de Hoflaan (P3) nabij de begraafplaats in Delft. Vanaf de Hoflaan loopt u richting Delft onder het viaduct door 2x links zodat u aan de overkant van het water staat. Weer onder het viaduct door en gelijk rechtsaf, na 100 meter ziet u het Sportpark Wippolder. Ook dit is een kleine 10 minuten lopen.

Uiteraard moet je bij het weggaan rekening houden met de lopers op de parcours die nog niet gefinished zijn.

Kom je op de fiets? Die kan je op de aangegeven plekken bij Ranzijn neerzetten.