Trainingsprogramma

Ook voor de Droomtijdloop biedt AV De Koplopers een speciaal trainingsprogramma aan voor de halve marathon van de Klaas Vaak Droomtijdloop. Zowel beginnende als meer gevorderde lopers zijn welkom. Ervaren trainers begeleiden je op een gestructureerde wijze naar jouw persoonlijke doel. Dat kan blessurevrij uitlopen zijn, maar ook een persoonlijk record is mogelijk als doel. 

Naast het trainingsprogramma ben je tot 31 december 2021 lid van AV De Koplopers, en maak je op laagdrempelige wijze kennis met de gezelligheid van de vereniging achter de Droomtijdloop. Bovendien profiteer je dan van alle loopkennis die binnen deze vereniging rijkelijk aanwezig is! Wellicht dat je daarna lid wilt blijven van onze club. Vraag tegen die tijd maar eens naar onze aantrekkelijke voorwaarden voor Droomtijdloop instromers.

Programma

Je bepaalt zelf wanneer je wilt en kunt starten met het trainingsprogramma. Op alle woensdagavonden in augustus en september bieden we om 18:30u een introductie aan. Vervolgens ben je welkom op alle trainingsavonden van AV de Koplopers: iedere woensdag- en vrijdagavond starten we om 19:15u vanuit ons clubhuis bij SV Wippolder. Rond 20:45u komen we daar na de mooie loopkilometers terug om eventueel nog wat te drinken en na te praten.

Adres: Rijksstraatweg 9, 2628 GZ Delft

 

Kosten

Voor de kennismakingstraining en trainingen bij AV De Koplopers tot aan de Droomtijdloop betaal je slechts € 30,-. Met het inschrijfgeld voor de Droomtijdloop (€ 20) heb je dan voor € 50,- een compleet trainingsprogramma en deelname aan het leukste hardloopevenement van Delft!

Aanmelden

Bij de inschrijving voor de Droomtijdloop kun je je ook direct aanmelden voor het trainingsprogramma. Klik hier voor het inschrijfformulier.