FAQ

Inschrijven

Als de deelnemerslimiet bereikt is, dan kan je je niet meer na-inschrijven. Is dit niet het geval, dan kan je op de dag van de loop in de sporthal nog inschrijven.

Nee, annuleren is niet mogelijk, maar je kunt je startnummer wel overdragen aan iemand anders.

Overig

We volgen de landelijke maatregelen die bepalen of ons evenement door mag gaan of niet. Inmiddels hebben we groen licht van de gemeente gekregen.

Mocht het evenement toch nog afgelast moeten worden, dan krijgen deelnemers die voor 30 september 2021 zijn ingeschreven hun inschrijfgeld terug. Mochten we het evenement na 30 september 2021 moeten afgelasten, dan hebben we het inschrijfgeld nodig om de reeds gemaakte kosten te dekken.

Er is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Je moet zelf inschatten welke tijd je loopt. Bij de startvakken staan tijdindicaties aangegeven. De vakken worden ingedeeld op tijd. Hoe langzamer je tijd, hoe hoger het startvak.

Startnummer ophalen

Nee, hoor dit hoeft niet. Als je het op je smartphone kan laten zien is dat ook prima. Scheelt weer papier!

Kijk eens in je spam, het kan zijn dat de mail daarin is beland. Vooral hotmail adressen herkennen het inschrijfbewijs vaak niet.

Iedereen mag je startnummer ophalen namens jou. Hij of zij moet wel het inschrijfbewijs meenemen dat jij hebt ontvangen via email.