Start & finish

Sportpark Wippolder

Het start/finishgebied bevindt zich op het sportpark Wippolder. Op de plattegrond onder het parcours kan je zien wat waar te vinden is. Deze plattegrond wordt nu geüpdatet.

Faciliteiten

Het clubhuis blijft uit veiligheidsredenen dicht. Op het sportpark worden mobiele toiletten geplaatst. Op het terrein zijn foodtrucks aanwezig waar de deelnemers voor en na de loop een hapje en een drankje kunnen kopen. De sporthal is geopend voor o.a. afgifte startnummers, EHBO en overdekte ruimte bij heel slecht weer.

Tassen, omkleden en douchen

Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers op het sportpark Wippolder. Het is mogelijk om hier op eigen risico tassen achter te laten. Gezien de hoeveelheid deelnemers, zal er beperkte mogelijkheid voor douchen zijn.

Eigen risico

Deelname aan de Droomtijdloop is voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

Zie ook de algemene voorwaarden.

Warming up

De gezamenlijke warming-up vindt plaats op het voetbalveld naast de kantine.

Startvakindeling en zandloperstart

Alle lopers geven tijdens de inschrijving de verwachte eindtijd op. Op basis hiervan wordt iedereen in een startvak ingedeeld: A, B, C of D. Het startvak staat aangegeven op het startnummer. Na de sluiting van de inschrijving is het niet meer mogelijk om de verwachte eindtijd aan te passen. Het is niet toegestaan te starten in een startvak voor snellere lopers. Dit kan leiden tot diskwalificatie.

Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde zandloperstart. Bij de start is het parcours een beetje smaller, zodat alle lopers daarna op het parcours meer ruimte hebben.