Start & finish

Faciliteiten

Nu sinds 25 september de coronaregels versoepeld zijn, kunnen we gelukkig ook gebruik maken van de faciliteiten die het sportpark ons biedt.

Tassen, omkleden en douchen

Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers op het sportpark Wippolder. Het is mogelijk om hier op eigen risico tassen achter te laten. Gezien de hoeveelheid deelnemers, zal er beperkte mogelijkheid voor douchen zijn.

Eigen risico

Deelname aan de Droomtijdloop is voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

Zie ook de algemene voorwaarden.

Startvakindeling en zandloperstart

Op het kunstgrasveld zullen 4 startvakken worden aangegeven, A, B, C of D. Op basis van de verwachte eindtijd kunnen lopers zelf bepalen welk startvak het beste bij hen past. Probeer dit zo eerlijk mogelijk te doen! Denk jij dat je onder de 1.30 uur loopt, dan beschouwen we je als wedstrijdloper en mag je vooraan op de startlijn starten.

Verwachtte eindtijdStartvak
< 1:30uBij de startlijn
1:30u – 1:45uA
1:45u – 1:55uB
1:55u – 2:05uC
> 2:05uD

Zandloperstart

Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde zandloperstart. Bij de start is het parcours een beetje smaller, zodat alle lopers daarna op het parcours meer ruimte hebben.