In de nacht van zaterdag 30 oktober op zondag 31 oktober 2021 hoopt AV De Koplopers weer een Droomtijdloop te kunnen organiseren. De uitgelezen mogelijkheid om een ogenschijnlijk snelle tijd te klokken op de halve marathon.

Jubileum AV De Koplopers

In 2021 bestaat AV De Koplopers 35 jaar. Traditiegetrouw wordt er in het lustrumjaar een speciale loop georganiseerd. De Droomtijdloop is een halve marathon in de nacht van zaterdag 30 oktober op zondag 31 oktober 2021. In deze nacht gaat de zomertijd over in de wintertijd en gaat de klok om 03.00 uur ’s nachts één uur terug. Het is dan vijf jaar geleden dat men voor het laatst heeft kunnen deelnemen aan dit bijzondere loopevenement. Het bestuur verwacht, mede door het ludieke en unieke karakter, dat een groot aantal lopers zich inschrijft. Dit blijkt al uit de vele positieve reacties die tot nu toe van individuele lopers en van andere atletiekverenigingen uit de regio zijn ontvangen.

Inschrijving Droomtijdloop 2021

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Droomtijd Duo-run

Hardlopers die de halve marathon een te lange afstand vinden kunnen de afstand in een duo-team afleggen. Iedere deelnemer loopt hierbij een ronde van ruim 10,5 km; het wisselpunt is vlak bij de start/finish voor het clubgebouw van SV Wippolder en AV de Koplopers. Deelnemen als lid van een team geeft je vleugels, samen zweten is goed voor de collegiale verhoudingen. Teams kunnen zich alleen via voorinschrijving inschrijven. Deelnemers aan de duo-run ontvangen ieder een startnummer en chip.