30 oktober 2016

Praktische zaken

Aanvang & locatie

De start van de Klaas Vaak Droomtijdloop is in de nacht van 29 op 30 oktober om 02:00u vanaf het terrein van SV Wippolder en AV de Koplopers aan de Rijksstraatweg in Delft. De wedstrijd gaat over 2 ronden van ruim 10km, en de mensen die de duo-run doen starten na elkaar en wisselen dan ook voor de ingang naar de kantine van SV Wippolder en AV de Koplopers.

Parkeren

Kijk bij www.droomtijdloop.nl/informatie/bereikbaarheid/ voor de informatie over parkeren.

Droomtijdloop shirt

Iedere individuele en duo-run deelnemer die zich heeft vooringeschreven ontvangt een startnummer met daarop de voornaam gedrukt en een gratis functioneel Saucony Droomtijdloop shirt in een opvallende kleur.

Ophalen startnummer

Iedere loper ontvangt uiterlijk 24 oktober per email het startbewijs. Daarmee kan het startnummer en shirt worden opgehaald. Het ophalen kan op de volgende tijdstippen en locaties:

De deelnemers aan de duo-run ontvangen één startbewijs waarmee beide startnummers opgehaald kunnen worden. Tevens ontvangen zij een lint dat gedragen moet worden tijdens de wedstrijd en overgedragen bij het wisselpunt.

Overschrijven startnummer

Startnummers die overgedragen zijn aan een andere loper kunnen bij het wedstrijdsecetariaat overgeschreven worden. Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in de sporthal op het sportterrein van SV Wippolder (bij start/finish) en is geopend van 22:00 tot 02:00 uur.

Ben je verhinderd of ben je juist op zoek naar een startnummer? Op startbewijshulp.nl komen vraag en aanbod bij elkaar.

Waterposten

Er zijn verschillende waterposten langs het parcours. Ze staan op ongeveer om de 5 kilometer, waaronder rond de Markt, bij het wisselpunt en bij de finish.

Veiligheidseis

Het is uiteraard donker tijdens het lopen, dus het is vanwege veiligheidseisen verplicht om in een fluorescerend shirt of hesje te lopen. En dan komt het goed uit dat elke deelnemer zo'n shirt bij het ophalen van het startnummer krijgt.

EHBO

Bij de start en finish is een EHBO post ingericht en verspreid over het parcours zijn EHBO-ers aanwezig om assistentie te verlenen, indien u een blessure oploopt of een ongelukje overkomt. Mocht er met u of iemand in uw omgeving iets gebeuren waarbij hulp noodzakelijk is, waarschuw dan een hulpverlener, politieagent(e) of een vrijwilliger langs het parcours. Zij kunnen dan snel voor hulp zorgen.

Een advies aan de deelnemers. Vul de achterkant van je startnummer in, dan weet de organisatie wie er in geval van nood gebeld kan worden. 

Catering door Brenda's cafetaria 

Vanaf 0.00 uur is in de kantine van Wippolder/De Koplopers Brenda's cafetaria geopend. Je kan dus voor en na je Droomtijdloop gezellig een drankje drinken of iets uit de frituur bestelllen.

Prijsuitreiking

Om 4.00 uur (zomertijd) vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine. De snelste drie mannen en de snelste drie vrouwen op de halve marathon plus het snelste duo ontvangen een prijs die beschikbaar gesteld is door Runnersworld Delft.

Verloting

Saucony stelt cadeaubonnen voor twee kledingsets en 5 paar schoenen beschikbaar. Deze worden verdeeld onder de deelnemers die in het gele Sauconyshirt lopen dat je bij je startnummer hebt ontvangen. De organisatie heeft vooraf eindtijden geloot en wie met die tijd over de finish komt in het gele Sauconyshirt, wint één van de prijzen. 

Eigen risico

Deelname aan de Klaas Vaak Droomtijdloop is voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.